Letná škola lesných klubov na Slovensku

Aká bola? Prvá – a preto rozhodne výnimočná 🙂 Plná zaujímavých informácií, pretkaná milými stretnutiami, osadená do krásneho prostredia. Šesť lektoriek a jeden lektor sa od piatku do nedele venovali takmer tridsiatim účastníčkam a účastníkom, ktorí prišli na Letnú školu načerpať nové inšpirácie.

Zazneli témy, ktoré sa týkajú priamej práce s deťmi, napríklad o hraniciach či rozvoji spolupráce. Ďalšie témy boli zamerané aj na prácu v tíme (spätná väzba) či priamo na osobu učiteľov, učiteliek (self-compassion).

V praktických workshopoch sme zasa mohli skúsiť jógu pre deti, pozdieľali sme, ako nám to funguje s deťmi v kruhu, vyskúšali sme balintovskú skupinu. Na vlastné oči a uši sme zažili aj rôzne – tradičné i netradičné – hudobné nástroje.

Letnú školu sprevádzala aj dávka neistoty – budeme ju naozaj realizovať? Sme radi, že napriek nepríjemnostiam, bola naša odpoveď vždy – ÁNO! 🙂 Tešíme sa na Letnú školu o rok a veríme, že sa na nej opäť stretneme v tom správnom naladení ❤️

Za finančnú podporu ďakujeme Férovej nadácii, ktorá podporila náš projekt „Letná škola pre učiteľov z detských lesných klubov“.

Jeden názor na “Letná škola lesných klubov na Slovensku

  1. Spätné upozornenie: Letná škola Lesných klubov 2023 - ASOCIÁCIA DETSKÝCH LESNÝCH KLUBOV NA SLOVENSKU

Nie je možné pridávať komentáre.